Over ons

Lammert en Gusta, dit is nou het voorbeeld van een ’t Stoepje koppel dat elkaar heel goed aanvult! 

Hoe zijn Lammert en Gusta Stoepje ondernemers geworden? 

Dat is een leuk verhaal! Gusta werkte haar hele leven eigenlijk al bij ’t Stoepje. Toen zij zwanger was moest iemand natuurlijk even haar plaats innemen. Haar man Lammert verkocht destijds vlees om de markt. Zijn oom had een bakkerij, waar hij regelmatig over de vloer kwam. Hierdoor had hij de kneepjes van het bakkers vak al snel onder de knie, en was hij de geschikte kandidaat om Gusta (tijdelijk) te vervangen. En dit bleek! Lammert was uitermate geschikt voor deze baan en toen waren ze overtuigd, ze wilden zelf Stoepje ondernemers worden. Gelukkig mogen ze zichzelf nu sinds 11 jaar ook werkelijk Stoepje ondernemers noemen. 

Wie zijn Stoepje bakkers Lammert en Gusta?

Lammert en Gusta hebben heel veel oog voor de klant. Ze vragen dan ook bij iedere klant hoe het met ze gaat. Heeft een klant de behoefte even zijn/haar hart te luchten, dan kan dit! Maar ook voor een gesprekje over koetjes en kalfjes kun je bij Lammert en Gusta terecht. Lammert en Gusta zijn vooral ook een heel goed team, ze vullen elkaar met alles erg goed aan. Ook hebben ze een zoon die het erg leuk vindt om mee te gaan. Hij mag op zaterdag dus het team versterken en hij is al minimaal net zo enthousiast als zijn ouders. Dat enthousiasme is iets dat je in je moet hebben, dat kun is niet een rol die je kunt spelen. 

Waarom komen mensen bij Stoepje bakkers Lammert en Gusta?

Bij Lammert en Gusta word je als klant echt gezien. Al is het heel druk aan de kraam, dan zal je als nog op een persoonlijke manier benaderd worden. Daarnaast bieden Lammert en Gusta je ook gewoon echt kwaliteit! Klanten komen echt bij ze terug omdat de producten zo lekker zijn. Lammert en Gusta zullen ook alles voor jou als klant doen. Zij gaan namelijk heel ver in de extra service die zij bieden, bijna te ver.